Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Dilan Çiçek Deniz: Hayatımda kimse yok - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile evlenmesi beklenirken nişan atan Dilan Çiçek Deniz, Bebek'teydi.

        2

        Arkadaşını beklediğini söyleyen Dilan Çiçek Deniz, "Kız arkadaşımı almaya geldim. Beraber yemeğe geçeceğiz" dedi.

        Projelerinden bahseden oyuncu "Amadeus tiyatro oyunumuz devam ediyor. Bir de bir dergide yazı yazıyorum" dedi. Muhabirlerin "Yıllardır şiir de yazıyorsunuz. Düşünüyor musunuz şiir kitabı çıkartmak?" sorusuna “Düşünüyorum tabii ki. Şiirler yazmaya da devam ediyorum. Ama kitap ilerleyen zamanlarda çıkartırım” yanıtını verdi.

        3

        Deniz, aşk hayatının sorulması üzerine "Hayatımda kimse yok. Böyle iyi şu an" dedi.

        Yaklaşık iki yıl aşk yaşayan ve evliilk hazırlığı yapan Dilan Çiçek Deniz ve İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile sürpriz bir şekilde yollarını ayırmıştı.

        4

        'KAVGA ETTİLER' İDDİASI

        İddiaya göre; ünlü çift arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy’de bir mekanda eğlenirken tartışma yaşamış ve bir türlü sakinleşmeyen ikilinin kül tablasını yere fırlattığı öne sürülmüştü.

        Dilan Çiçek Deniz, "Aşık olunca nasıl bir Dilan oluyorsun? Ve sence ideal aşk nasıl olmalı?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        Çok ama çok mutlu bir versiyonum oluyor. Aşkı ideal olarak tanımlayıp, mükemmelize etme fikri bile iki tarafı da strese sokan bir şey. Her bireyin algıladığı ve deneyimlediği idealar dünyası ile gerçek arasında çok fark var. Bu iki bambaşka dünyayı ortak bir dünya haline getirmek epey zahmetli fakat bir o kadar da kıymetli. O yüzden güzel ve ince ruhlarla karşılaşınca, gerçekten yaşanan bir his olduğunu söyleyebilirim.

        5

        "SAYGI VE EMPATİ OLMAZSA OLMAZ"

        Bir ilişkideki olmazsa olmazlarını sıralayan oyuncu, "İlki saygı... Kimsenin ilişki kurduğu insanların özel alanlarına girmeye hakkı yok. Bir diğeri empati... Empati kuramayan insanlara denk gelmek beni epey üzüyor. Bu kısacık hayatımızda bunu öğrenemediysek lütfen toplum içine karışmayalım. Ve salt sevgi... Karşındakinden karşılığında bir şey beklemeden, sadece onunla olmayı deneyimlemek ve derin bir bağ kurma hali..." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ