Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Diriliş Ertuğrul 100. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş 99. son bölüm!

        Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı, dün akşam ekrana gelen 99. bölümün hemen ardından izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Yeni bölümde neler yaşanacağını merakla bekleyen izleyiciler, internet üzerinde "Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı" aramasını yapıyor. İşte Diriliş Ertuğrul 100. yeni bölüm fragmanı

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI!

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Ertuğrul, Aslıhan ve Turgut'un zehirlenmesinden dolayı yapılacak olan kale baskınına gidemeyip, zehri bulan ve yapan otacının peşine düşmüştü. Ares'in verdiği bilgiyle zehri yapan otacının mağarasına gitmiş ve Artuk Bey'in orada yaptığı panzehiri Aslıhan ve Turgut'a yetiştirip, onları kurtarmıştır. Artuk Bey, otacının mağarasında Sultan Alaeddin'e verilen zehrin yapıldığı otu da bulup, durumu doğrudan Ertuğrul'a söylemişti. Bu sayede Bahadır Bey de idamdan kurtulurken, bu işin Emir Saadeddin'nin yaptığını anlamıştı.

        Kale baskınını erteleyen Ertuğrul'un yeni tasarlayacağı plan ne olacak? Emir Saadeddin konusunda yeni bir adım atacak mı? Ares’in gösterdiği yardımdan sonra ona karşı nasıl bir tavır takınacak? Kale baskını gerçekleşecek mi?

        Zehirleme olayından aklanan Bahadır Bey, Ertuğrul’a karşı nasıl bir tavır gösterecek? Bu meseleden ötürü intikam arayışlarına girecek mi? Çavdar Obası’nda bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek?

        REKLAM

        Sultan Alaeddin tarafından azarlanan ve Turgut’la Aslıhan’ın kurtulduğunu öğrenen Emir Saadeddin büyük bir yıkım yaşamıştı. Sultan’dan Ertuğrul’a tuzak kuranları bulmak ve yeniden göze girmek için 3 ay mühlet isteyen Emir Saadeddin son gelişmeler karşısında nasıl bir plan devreye sokacak?

        Turgut ve Aslıhan’ın kurtulduğunu öğrendikten sonra Ertuğrul’un kendisine borçlandığını ve bu sayede onu yavaş yavaş yok edeceğini söyleyen Ares, Ertuğrul’dan ne isteyecek? Ares’in Ertuğrul’u yok etme planında sıradaki adım ne olacak? Ertuğrul’un oğlu Gündüz’ü kaçırmak için Kayı Obası’na tüccar kılığında sızan Titan, Gündüz’le yakınlaşıp amacına ulaşabilecek mi?

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ