Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Disksiz oyun konsolu Xbox One S All-Digital Türkiye’de - Haberler - Teknoloji Haberleri

        Microsoft’un oyun tutkunlarını için geliştirdiği Xbox One S All-Digital Türkiye’de satışa çıktı. Disk sürücüsü bulunmayan konsol, kullanıcılarına dijital bir oyun deneyimi sunuyor.

        REKLAM

        Ön siparişle yeni çıkacak oyunlara önce sahip olmaya olanak tanıyan Xbox One S All-Digital, ön yükleme özelliğiyle de oyunları çıktıkları an oynama fırsatı sunuyor.

        Disksiz yapısıyla dikkat çeken Xbox One S All-Digital’in tamamen dijital oyunlardan oluşan ve her yerden erişilebilen kütüphanesinin arkasında bulut teknolojisi yer alıyor.

        .png
        .png

        Kullanıcılar, oyunlarını, kayıtlarını, yedeklerini bulutta saklayabiliyor ve istedikleri yere taşıyabiliyor. Türkiye’de ilk olarak Hepsiburada ve Vatan Bilgisayar’da 2300 TL seviyesindeki fiyatla satışa sunulan Xbox One S All-Digital, içerisinde Sea of Thieves, Minecraft ve Forza Horzion 3 oyunları ön yüklü olarak geliyor.

        OYUNLARI ÇIKTIKLARI AN OYNATIYOR

        Ön sipariş ve ön yükleme imkanlarıyla gelen Xbox One S All-Digital’de oyunlar çıktıkları an oynanabiliyor. Kullanıcılar ayrıca Xbox Game Pass ile 100'ün üzerinde oyunu indirerek dijital oyun kütüphanesini genişletebiliyor. Xbox konsolları ve PC’lere özel bir servis olan Game Pass, aylık 29.99 TL fiyatıyla kullanıcılara sunuluyor.

        4K çözünürlüğüyle Ultra HD video akışı sunan üründe, 1TB HDD depolama alanı barındırıyor. Xbox One S All-Digital içerisinde 8 çekirdekli 1.75 GHz Custom Jaguar işlemci, 1.4 teraflopluk ekran kartı ve 8 GB DDR3 RAM bulunuyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ