Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1’i ağır 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

        Olay, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hastane önünde iki grup arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada M.H.S., K.S., B.S., T.Ç. ve V.Ç. yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Dicle Üniversitesi Hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan M.H.S.’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kavganın kantin ihalesi nedeniyle çıktığı ileri sürüldü. Polis ekipleri olay yerini güvenlik çemberi ile kapatırken, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen 4 kişi gözaltına alındı.

        Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler