Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amed Sportif Faaliyetler’in Akademi Ligi’ndeki en başarılı ekibi olan U19, sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Son 5 yıllın şampiyonu olan Amed Sportif Faaliyetler, gruptan çıkmayı garantiledi ve Diyarbakır’ı grup müsabakalarında temsil etme hakkını elde etti.

        Gelişim Ligi 5. Bölge Grubunda yer alan Amed Sportif Faaliyetler, geçen hafta Şanlıurfaspor’u deplasmanda 10 yenerek, şampiyonluğu garantiledi. Amed Sportif Faaliyetler’in altyapıdan sorumlu yöneticisi Adnan Zengin, son yılların en başarılı takımı olan ekiplerinin, şampiyonluklarına bir yenisini daha eklediğini söyledi. Zengin, “U19 takımımız, pazar günü Şanlıurfa deplasmanındaki maçta 10 galip gelerek sezonun tamamlanmasına üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Gençlerimiz bu yıl gösterdikleri üstün performans ile son 5 sezondur göğüsledikleri şampiyonluk ipini bu yıl da kimseye kaptırmayarak bu alandaki üstünlüklerini sürdürüyorlar. Bu başarıda emeği olan başta teknik heyetimiz ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu futbolcularımızı ileriki zamanlarda çok iyi yerlerde görür ve mutlu oluruz. Amacımız gençlerimizin geleceklerini kurtarmaktır. İnşallah bunu da başaracağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler