Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler’den teşekkür mesajı geldi.

        Geçen hafta Gaziantep’te Algspor’la oynanan maçta 21 mağlup olan Amed Sportif Faaliyetler’in kadın futbolcularını yalnız bırakmayan taraftarlar için teşekkür mesajı yayımlandı. Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nden yapılan ve takım kaptanı Güzide Alçu adına yayımlanan mesajda, Gaziantep’teki tablonun güzelliğine değinildi. Açıklamada, şöyle denildi:

        “Pazar günü oynanan Algspor Amedspor karşılaşmasında, hiç kimsenin beklemediği ve özellikle deplasmanlarda görülmeyen bir olaya şahit olduk. Amedspor’a gönül vermiş 100 koca yürekli adam bizleri büyük bir coşku ve aşkla desteklediler. Bizlere inanan, yensek de yenilsek de yanımızda olan Amedspor Barikat Grubu vardı. Yaptıkları sadece orada bağırmak değildi. Biz onların sesinden şunları anladık, ‘oyna yüreğinle, mücadele et. O taşıdığın formanın ağırlığı ortada. Şimdi sıra sizde’ dediklerini duyduk. Her şey için çok ama çok teşekkür ederiz. Bugünleri unutmayacağız, koca yürekli adamlar.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler