Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'un playoff hayali zora girdi.

        Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan, ancak elde ettiği başarısız sonuçlarla bu hedefinden uzaklaşan yeşil kırmızılı takımın playoff şansını da zora soktu. Son haftalarda hem evinde hem de deplasman maçlarında elde ettiği başarısız sonuçlarla yarıştan uzaklaşan Diyarbekirspor, Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor yenilgisiyle de büyük bir darbe aldı.

        Ligde kalan 6 maçın 6'sını kazanıp, playoff hedefini yakalamak isteyen Diyarbekirspor, bu hafta Çorum Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Zorlu maçın hazırlıklarına çarşamba günü başlayacak olan Diyarbekirspor, artık puan kaybı yaşamak istemiyor. Diyarbekirspor, Çorum Belediyespor maçının ardından sahasında Karacabey Belediyespor'u evinde ağırlayacak. Yeşil kırmızılı takım, kalan maçlarını deplasmanda Ankara Adliyespor), Muğlaspor, deplasmanda 1461 Trabzon ve Fatsa Belediyespor ile yapacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler