Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2. Lig ve 3. Lig’de yerel seçimlerden dolayı ertelenen 29. hafta maçları hafta içinde oynanırken, 30. hafta maçları ise cumartesi ve pazar günleri yapılacak.

        Diyarbakır’ın profesyonel liglerinde yer alan takımları da pazar günü 30. hafta maçlarına çıkacak. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Amed Sportif Faaliyetler, 7 Nisan Pazar günü saat 15.00’da deplasmanda İnegölspor’un konuğu olacak. Kocaeli bölgesinden Sabit Selvi’nin düdük çalacağı maçta yardımcı hakemlik görevini Çanakkale’den Tuncay Ercan ve Ankara’dan Aydın Karsavuran, 4. hakemlik görevini de Balıkesir’den Ahmet Balkan yerine getirecek.

        3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor ise Yeni Diyarbakır Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak maçta lig ikincisi Karacabey Belediyespor’u konuk edecek. Bu karşılaşmayı Samsun’dan hakem Erdem Mertoğlu yönetecek. Samsun’dan Sezgin Şahbaz ve Tokat’tan Sedat Uçar’ın yardımcı hakemlik yapacağı maçın 4. hakemi ise Ordu’dan Volkan Şeker olarak açıklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler