Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat çalışmaları kapsamında ‘Gezici Kadın Film Günleri’ düzenliyor. 1319 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek proje kapsamında yönetmenliklerini kadınların yaptığı 4 film gösterimi yapılacak.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, kırsal mahallelerde yaşayan yurttaşları kültür ve sanat çalışmaları ile daha yakından buluşturmak amacıyla ‘Gezici Kadın Film Günleri’ düzenliyor. 10 ilçede açık havada gerçekleştirilecek film günleri kapsamında yönetmenliğini kadınların yaptığı Sibel, Borç, Nefesim Kesilene Kadar ve Güvercin filmlerinin gösterimi yapılacak. 13 Temmuz Cumartesi günü Silvan’da başlayacak olan film günleri, 19 Temmuz Cuma günü Bağlar Koşuyolu Parkı’nda yapılacak gösterimle sona erecek. Vatandaşlar filmleri, kırsal ilçelerde belediyelerin belirlediği alanlarda, merkezde ise Bağlar ilçesinde Nevruz Park ve Koşuyolu Parkı'nda, Sur ilçesinde Benusen Parkı'nda ve Kayapınar ilçesinde Temapark’ta izlenilebileceği belirtildi.

        Filmler, tüm ilçelerde saat 20.30’da başlayacağı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler