Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        STAT: Diyarbakır

        HAKEMLER: Erkan Engin, Mehmet Kağan Bingül, Ramazan Ufuk Avdaş,

        AMED SPORTİF FAALİYETLER: Erdi - Yiğitcan, Bünyamin, Azad Kevin, Onur (Dk. 78 Muhammet Yılmaz), Muhammet Burak, Yüksel, Oğuz, Hüseyin (Dk. 59 Mehmet Erkut), Atakan (Dk. 37 Bulut) Furkan

        HACETTEPESPOR: Burak - Metehan, Kadir Enes, Mustafa Hüseyin (Dk. 56 Çayan), Furkan, Volkan (Dk. 83 Ali Eren), Muhammed Ali (Dk. 72 Muhammet Selim), Ümürcan, Ömer, Ali Eren, Yağız Suat

        KIRMIZI KARTLAR: Dk. 89 Furkan (Amed Sportif Faaliyetler) Dk. 90 +7 Kadir Enes (Hacettepespor)

        SARI KARTLAR: Oğuz, Onur, Muhammet Burak, (Amed Sportif Faaliyetler) Volkan, Furkan, Yağız Suat, Ömer Alper, Çayan, (Hacettepespor)TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler, sahasında Hacettepespor ile golsüz berabere kaldı.89'uncu dakikada Amed Sportifli Furkan rakibi Metehan'a sert girince direkt kırmızı kart gördü.

        90+7'nci dakikada konuk takımdan Kadir Enes de bir orta saha mücadelesinde rakibine sert girdi ve kırmızı kart gördü. Maçın ilerleyen dakikalarında tarafların geliştirdikleri ataklardan sonuç çıkmadı ve karşılaşma başladığı gibi golsüz berabere tamamlandı. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler