Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını Diyarbakır’da sürdüren Diyarbekirspor ve Bağlar Belediyespor hazırlık maçında karşılaştı. Seyrantepe tesislerinde oynanan maçı Diyarbekirspor 41 kazandı.

        Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını Diyarbakır’da sürdüren Diyarbekirspor ve Bağlar Belediyespor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Seyrantepe spor tesislerinde oynanan karşılaşmayı az sayıda sporsever ve spor adamı izledi. Diyarbekirspor’un yeni başkanı Turan İlgin ile yöneticilerin de takip ettiği maçın ilk yarısı atılan karşılıklı gollerle 11 sonuçlandı. İlk 45 dakikada Bağlar Belediyespor daha etkili olan taraftı.

        İkinci yarıda kontrolü eline alan Diyarbekirspor, üst üste bulduğu gollerle sahadan 41 galip ayrıldı.

        Diyarbekirspor, bu hafta sonu başlayacak olan ikinci yarının ilk haftasında 12 Ocak Pazar günü saat 13.00’da Yeni Diyarbakır Stadında Nevşehir Belediyespor’la karşılaşacak.

        BağlarBelediyespor’un yer aldığı BAL 1.Grup’ta ise sezonun ikinci yarısı 1819 Ocak’ta başlayacak. Bağlar Belediyespor, ikinci yarının ilk haftasında kendi sahasında Diyarbakır’ın bu ligdeki diğer temsilcisi Bismil 21Spor’la karşı karşıya gelecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler