Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mücahit YOLCUNurettin FİDANCAN/ DİYARBAKIR, (DHA)DİYARBAKIR'da yaşayan Cuma Kaya (68), sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evden çıkamayan torunlarına bayram sürprizi yaptı. Kaya, evlerinin önüne giderek balkona çıkmalarını istediği torunlarına şeker attı.

        Koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş ve üzerine verilen izin saatinde evden çıkan Cuma Kaya, torunlarını görmek için Şehitlik Mahallesi'ne gitti. Evlerinin önüne geldiğinde de torunlarını cep telefonluyla arayıp balkona çağırdı. Kaya, balkona çıkan torunlarına şeker attı.

        Cuma Kaya, daha önce torunlarının gerçekleştirdiği bayram ziyaretini, bu yıl kendisinin yaptığını anlatarak, "Yıllardır torunlarım evime gelip bayramımı kutlardı. Ancak bu yıl salgın var. Ben de onları ziyarete geldim. Tabi risk açısından eve girmedim ve bahçeden uzaktan bayramlaştım. Onlara şeker attım. Mutlu oldular. Umuyorum bu salgın biter ve yeniden kucaklaşacağımız bayramlar yaşarız" dedi.

        BALKONDAN BALKONA BAYRAMLAŞTILAR

        Kent genelindeki çoğu vatandaş da evlerinin balkonuna çıkıp komşularıyla uzaktan bayramlaştı. Vatandaşlar, uzaktan da olsa bayram kültürünü sürdürdüklerini söyledi. DHA-Genel Türkiye-Diyarbakır Mücahit YOLCU, Nurettin FİDANCAN

        2020-05-24 15:48:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler