Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında kendilerini ziyaret eden ve üye olmak isteyen vatandaşları partilerine üye yaptı.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ’Gönül Seferberliği’ kapsamında ilçeyi karış karış dolaşan Başkan Gezer, başkanlık makamında kendisini ziyarete gelen vatandaşları kabul etti. Burada vatandaşları dinleyip sorun ve sıkıntılarına imkanlar dahilinde çözüm üreten Başkan Gezer, partilerinin politikalarını da anlattı. İlçeyi karış karış dolaşıp kapısını çalmadık ev bırakmayan Başkan Gezer, kendilerini ziyaret eden ve üye olmak isteyen vatandaşları partilerine kazandırdı.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Başkan Gezer, “Pandemi süreci ve sıcak havaya rağmen hemşehrilerimizle buluşmaya, onların kapılarını çalmaya ve dualarına talip olmaya devam ediyoruz. 18 yıl önceki heyecanla partimizi ve hükümetimizin hizmetlerini anlatıyoruz. Gittiğimiz her yerde AK davaya büyük bir teveccüh var. İnsanlar bizi bağrına basıyor ve partimize üye olmak istiyor. Bundan çok büyük memnuniyet duymaktayız. AK Parti geniş kitlelere hitap eden dava hareketidir. Halkımız geleceğin teminatı ve umudu olarak partimizi görüyor. Cumhurbaşkanımızın çizdiği rotada ilerleyerek hemşehrilerimizi partimize üye yapıyoruz. Yüksek teveccühleri nedeniyle hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler