Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı jandarma trafik timleri ile Sur ilçesi Ziraat Odası Başkanlığı tarafından trafik kazalarının önlenmesine yönelik yapılan farkındalık çalışmasında traktörlerin römorklarına reflektör takıldı.

        Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı jandarma trafik timleri ile Sur Ziraat Odası Başkanlığı tarafından 23 Kasım 2020'de ilçeye bağlı mahallelerdeki traktörlerin karayolunda görünür olmalarını ve trafik kazalarının önlenmesine yönelik traktör römorklarına reflektör takıldı. Eski Hani yolu Büyükkadı Mahallesinde yapılan denetime Sur Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Sur İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Cem Taş, Sur Ziraat Odası Başkanı Mehmet Demir, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla römorklara reflektör takıldı. Katılımcılar tarafından traktör sürücülerine farkındalık eğitimi verildiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler