Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır, Siirt ve Şırnak için yoğun kar yağışı uyarısında bulunarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

        Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Diyarbakır’ın Kulp ve Lice, Siirt’in Pervari, Şirvan, Baykan, Şırnak’ın Uludere, Beytüşşebap ilçelerinde yoğun kar yağışının beklendiği bildirildi. Açıklamada, “Bugün başlayacak olan ve 18 Şubata kadar devam edecek yoğun kar yağışının genellikle 1530 santimetre yüksek kesimlerde ise 2575 santimetre üzeri şeklinde olacağı tahmin edildiğinden meydana gelmesi muhtemel buzlanma, don olayı, kar yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar ile çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler