Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selim KAYA/MARDİN, (DHA)MARDİN'de, uyuşturucu ticareti yapan suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden 6'sı tutuklandı.

        İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan takip sonucu uyuşturucu ticareti suçu başta olmak üzere birçok suçu örgütlü olarak işleyen şüpheliler belirlendi. Ekipler yaptıkları incelemede, uyuşturucu ticaret başta olmak üzere birçok suçu işledikleri tespit edilen suç örgütünde belirli bir hiyerarşik yapı içinde faaliyet gösterdikleri, suç örgütü elebaşı tarafından yönlendirilen çete üyelerinin kimi zaman eziyete ya da hürriyetinden yoksun bırakma gibi suçlara maruz kaldığı öğrenildi. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

        Jandarmadaki sorguları tamamlanan 8 şüpheliden 6'sı sevk edildiği adliyedeki çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 2'si ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Diyarbakır Selim KAYA

        2021-02-28 15:05:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler