Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİYARBAKIR,(DHA)DİYARBAKIR'ın Silvan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetteği otomobil kaldırımda yürüyen Nazif (34) ile Recep Islanmaz (25), kardeşlere çarptı. İki kardeşin yaşamını yitirdiği kazada sürücü de yaralandı. 

        Kaza, akşam saatlerinde Silvan ilçesine bağlı Malabadi mahallesinde meydana geldi. Plakası öğrenilemeyen Burhan Dargın'ın kullandığı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkıp, kaldırımda yürüyen Nazif ile Recep Islanmaz kardeşlere çarptı. Kazada, iki kardeş olay yerinde yaşamını yitirdi, sürücü Burhan Dalgın ise yaralandı.

        Yaşamını yitiren kardeşlerin cansız bedenleri otopsi için hastane morguna kaldırılırken, kazada yaralanan sürücü Burhan Dalgın, hastanenin acil serviste tedaviye alındı.

        Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

         DHA-Güvenlik Türkiye-Diyarbakır DİYARBAKIR, (DHA)

        2021-03-07 23:24:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler