Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu, evlat nöbetindeki ailelere destek ziyaretinde bulundu.

        Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu, çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan ve 3 Eylül 2019'dan beri HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbetinde bulunan ve 554’üncü gününde olan aileleri ziyaret etti. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sabırla evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret ettiklerini söyledi. 554’üncü gün olduğunu ve 213 ailenin haklı, sabırlı bir nöbet tutuklarını belirten Başkan Beyoğlu, “Annelerimizi, ailelerimizi kutluyoruz. Onların yanındayız, annelerimiz yalnız değil. Türkiye’miz 81 iliyle, insanlarıyla annelerimizin yanındalar. Annelerimizin duruşları, nöbetleri değerlidir. 13, 14, 15,16 yaşlarındaki çocukları dağa götürerek, kaçırarak yanlış yere götürerek bir yere varılmaz” dedi.

        Başkan Beyoğlu, ailelerin ziyaretinde karanfil vererek kadınlar gününü de kutlayarak alandan ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler