Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kreşlerde eğitim gören 46 yaş arası minikler, düzenlenen etkinlikle şehitleri andı.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk Şube Müdürlüğü bünyesindeki kreşlerde eğitim gören 46 yaş arası minikler, 1420 Nisan Şehitler Haftası kapsamında etkinlik düzenledi. Sümerpark Ortak Yaşam Alanı Çocuk Şube Müdürlüğü gösteri salonunda düzenlenen etkinlik, şehitlerin anısına yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kreş eğitmeni Sinem Eşsiz, 'Şehitlik ve şehitler' ile ilgili günün anlam ile önemini belirten bir konuşma yaptı.

        Eğitmenler, bağlama eşliğinde Mehmet Akif Ersoy’un 'Çanakkale Şehitlerine' adlı şiirini ve 'Memik Oğlan' adlı türküyü seslendirdi. Etkinlik, 6 yaşındaki minik öğrenci Ömür Nazlı Kutluay, 'Şehidim' adlı şiiri okuması ve edilen dualarla sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler