Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'ın Silvan İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde de sokak hayvanlarını unutmadı.

        Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Özütürk'ün talimatları ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince sokak hayvanları için çeşitli noktalara mama ve su bırakıldı. Kaymakam Öztürk, "Her canlı gibi yaşamak onlarında da en tabii hakkı. Sokak hayvanlarının yoğun olarak görüldüğü Gazi Caddesi, Karabehlülbey Caddesi, Aşağı Çarşı, garaj bölgesi, Bağlar, Cami, Kale Yenişehir ve Feridun mahallerinde bulunan Diyarbakır Caddesi üzerindeki belirli noktalara ekiplerimiz tarafından sokak hayvanlarımıza yiyecek ve su bırakılmaktadır. Silvan ilçemizde son zamanlarda artan sokak hayvanlarının barınma ve sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yer tahsisi yapılarak gerekli çalışma başlatacağız. Sokaktaki canlarımızı unutmayalım" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler