Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burak EMEK/DİYARBAKIR, (DHA)DİYARBAKIR'da gelin ve damadın düğün salonundan çıkışı sırasında davetliler tarafından atlan havai fişek, yangına neden oldu. Salonun yan tarafındaki otlarla kaplı arazide çıkan yangın, itfaiye tarafından söndürüldü.

        Merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi´ndeki bir düğün salonunda dün akşam saatlerinde yapılan bir düğünde, gelin ve damadın çıkışı sırasında davetliler havai fişek attı. Atılan havai fişekler, salonun yan tarafındaki kuru otlarla kaplı araziye düştü, yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede büyüdü. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin müdahalesiyle yangın, yarım saatte kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.FOTOGRAFLIDHA-Güvenlik Türkiye-Diyarbakır Burak EMEK

        2021-06-12 12:15:51

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler