Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kurallara uymayan ağır tonajlı araç ve iş makinelerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, vatandaşın sağlıklı gıdaya ulaşması için ilgili kurumlarla yaptığı işbirliğinden trafiğe denetimlerine kadar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kent merkezinde çalışan ağır tonajlı hafriyat kamyonları, beton mikseri gibi araçları denetleyen trafik zabıta ekipleri, brandası olmadan hafriyat, mıcır taşıyarak çevre kirliliğine yol açan ve trafik güvenliğini zora sokan araçlara cezai işlem uyguladı. Yapılan kontrollerde şehir içi giriş izin belgesi olmadan faaliyet yürüten 12 ağır tonajlı araca ceza kesildi. Zabıta Daire Başkanlığı, kent genelinde yaptığı denetim ve çalışmalara aralıksız devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler