Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak için pazar günleri korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamaları fırsata çevirerek yeni yol açma ve genişletme çalışmalarına devam ediyor.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, vatandaşların kent içinde daha kolay ve konforlu ulaşım sağlaması ve trafik akışını rahatlatmak için çalışmalarını kısıtlama gününde de aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Elazığ yolu ile Şanlıurfa yolunu birbirine bağlayan 50 metrelik Diclekent, Mezopotamya bulvarları ile Siverek, Evrim Alataş, Mastfroş ve Abdulkadir Aksu caddelerindeki yeni yol açma, genişletme ve rehabilitasyon çalışmalarına devam ediyor. Kayapınar ilçesinin yeni yerleşim alanlarında çalışmalarını sürdüren ekipler, bir yeni bulvarda ve iki bağlantı yolunda dolgu, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları yürütüyor.

        Büyükşehir Belediyesi, trafik akışında sorun yaşanmaması için Bağlar ilçesinde yer alan Evrim Alataş Caddesi'nde çalışmalarını etaplara bölerek devam ediyor. İlk etabı tamamlayarak vatandaşların hizmetine açan ekipler, ikinci etapta altyapı çalışmalarını tamamlayıp yola sıcak asfalt sermeye başladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler