Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Ergani ilçesi BereketliHan Mahalle grup yolunda yıllardır süren ulaşım çilesi sona eriyor.

        Kırsaldaki mahallelerde ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'nun talimatlarıyla başlatılan çalışmalarla, ilçeye bağlı 23 kilometre uzunluğundaki BereketliHan Mahalle grup yolunda yıllardır süren ulaşım çilesi sona eriyor. Diyarbakır’ın Ergani ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Abdulselam Öztürk, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından, BereketliHan Mahalle grup yolunda gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını ziyaret etti. Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı yol yapım ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Öztürk, ekiplere kolaylıklar diledi.

        Ziyaretler devam ediyor

        Kaymakam Öztürk, daha sonra beraberindeki heyet ile Güneştepe Mahallesi ve Yukarı Karpuzlu Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin sorun ve beklentilerini dinleyen Kaymakam Öztürk, devletimizin imkanları ölçüsünde isteklerin yerine getirilmesi için çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Mahalle sakinleri de Kaymakam Öztürk’e ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler