Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emrah KIZIL-Serdar SUNAR/DİYARBAKIR, (DHA)DİYARBAKIR'da 36 dereceyi bulan hava sıcaklığında çocuklar, girilmesi tehlikeli ve yasak olan süs havuzlarında serinledi.

        Termometrelerin 36 dereceyi gösterdiği kentte vatandaşlar serinlemek için soluğu gölgelik alanlarda ve parklarda aldı. Aileleriyle parklara gelen çocuklar, süs havuzlarında serinledi. Sur ilçesindeki kentin sembolleri arasında yer alan Anzele Parkı'nda çocuklar, girilmesi tehlikeli ve yasak olan süs havuzuna girdi.

        Sıcak havanın etkisini artırarak devam edeceği beklendi. Uzmanlar özellikle öğle saatlerinde dışarı çıkılmaması gerektiğini ifade etti, güneş çarpmasına karşı da uyarıda bulundu.DHA-Genel Türkiye-Diyarbakır Emrah KIZIL, Serdar SUNAR

        2021-06-25 14:38:36

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler