Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burak EMEK/DİYARBAKIR, (DHA)DİYARBAKIRBPOR´un 53´üncü yıl dönümü kutlamaları sırasında Erhan Selim'in (25) atmak istediği havai fişeğin kasığına isabet etmesi sonucu yaralandığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

        Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden, grubunda lider Diyarbakırspor´un 53'üncü kuruluş yıl dönümü kutlamaları için taraftarlar merkez Sur ilçesindeki tarihi On Gözlü Köprü'de bir araya geldi. Taraftar grubu 'Azrailler´, saat 21.21'i gösterdiğinde hazırladıkları hava fişekleri ateşledi. Ancak bu sırada Erhan Selim´in, atmak istediği havai fişek kasığına isabet etti. Selim'in yere yığıldığını gören arkadaşları sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler, ilk müdahalesinin ardından Erhan Selim´i Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Erhan Selim'in yaralanma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. 

        KULÜP BAŞKANI AYDIN'DAN AÇIKLAMA

        Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Siyabend Aydın, Erhan Selim'in sağlık durumunu takip ettiklerini belirterek, "Bir zamanlar efsane ve köklü kulüplerinden biri olan Diyarbakırspor'un 53'üncü yıl dönümü kutlamaları sırasında talihsiz bir yaralanma oldu. Genç kardeşimizin sağlık durumunu yakından takip ediyoruz. En kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza dönmesini temenni ediyoruz. En güzel günlerde tekrardan Diyarbakırspor'un hak ettiği yerlerde mücadelesinin yanında olacağız" dedi.FOTOGRAFLIDHA-Güvenlik Türkiye-Diyarbakır Burak EMEK

        2021-06-28 12:09:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler