Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bünyesinde barındırdığı ulusal ve uluslararası markalarla Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM, normalleşme adımları çerçevesinde ziyaretçileri ile 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren haftanın 7 günü 10:0022:00 saatleri arasında buluşuyor.

        Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen, kiralama ve yönetimi ENS Danışmanlık tarafından yapılan bölgenin buluşma noktası olan ve her yıl milyonlarca ziyaretçiyi memnuniyetle ağırlayan Ceylan Karavil Park AVM, normalleşme döneminde birbirinden farklı etkinliklerle Diyarbakır ve bölgenin çekim noktası olmaya devam edecek.

        2 Temmuz 2021 tarihinde ise sinemaları ile ziyaretçileri uzun bir aradan sonra yeniden buluşacak olan Ceylan Karavil Park AVM’ de, 2 Temmuz Cuma, gün boyunca belirlenen filmlerde gün boyu ücretsiz film keyfine ulaşma şansına sahip olabilecekler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler