Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’da emlakçılık mesleği ile yüksek emlak fiyatlarının tartışılması ve sebebinin araştırılması konusunda Katılım Gayrimenkul ve İnşaat’ın girişimleriyle düzenlenen seminerde sorunlar masaya yatırıldı.

        Bir otelin toplantı salonunda düzenlenen seminere, Katılım Gayrimenkul ve İnşaat Yetkilisi Recep Ekitici ve Derya Şahin, Broker Mümtaz Önal, Arazi ve Arsa Uzmanı Yusuf Aydemir, Exper Gayrimenkul yetkilisi Muhterem Özkaplan, İnşaat Mühendisi Cihat Toprak, İnşaatçılar Odası Başkanı Asım Asana ve çok sayıda gayrimenkul yetkilisi katıldı. Çok verimli geçen toplantıda Broker Mümtaz Önal, emlakçılığın çok prestijli bir meslek olduğunu belirterek, bu işin mutlaka emlakçıların önemsemesini ve başka kişiler tarafında yapılamayacağını aktardı. Toplantı sonunda açıklamada bulunan ve amaçlarının böyle bir etkinlikte bir araya gelmek olduğunu belirten Katılım Gayrimenkul ve İnşaat Yetkilisi Recep Ekitici, “Kentte yüksek emlak fiyatlarından bizde yakınıyoruz. 4 yıllık bir daireyi bugün yüksek fiyata bazı emlakçıların satmasını fırsatçılık olarak değerlendiriyoruz. Bunun öne geçilmesi adına böyle bir seminer verdik. Seminerimiz çok verimli geçti” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler