Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’da bir inşaat alanında beton kırma makinası olan 7 bin lira değerindeki hiltiyi herkesin gözü önünde çalan 2 şahıs ticari taksiye binip kaçtı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

        Olay, akşam saatlerinde Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesi Mastfıroş Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz iki şahıs yapımı devam eden bir inşaat alanında beton kırma makinası olarak kullanılan ve yaklaşık 7 bin lira değerindeki hiltiyi alıp bölgeden kaçtı. Durumu fark eden inşaat bekçisi şahıslar kovalamaya başladı.

        İnşaat görevlisinin peşlerinden koştuğunu ve 'hırsızları yakalayın' diye bağırdığını gören şahıslar, cadde üzerinden geçen 21 TT 1103 plakalı ticari taksiye binerek olay yerinden kaçtı.

        Yaşanan o anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansırken, polis şahısların yakalanması için bölgede çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler