Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır DSİSpor’un 2010 doğumlu futbolculardan oluşan genç futbol takımı, Van’da devam eden turnuvada ortaya koyduğu başarılı performansla göz kamaştırıyor. YeşilBeyazlı gençler, oynadıkları ilk iki maçı 30 ve 50 gibi farklı skorlarla kazanarak şampiyonluk için iddialı hale geldi.

        Alt yapıda başarılı çalışmalara imza atan Diyarbakır DSİSpor’un çeşitli yaş kategorilerindeki futbol takımları başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Teknik sorumlular Ahmet Tanış ve Müslüm Doğan yönetimindeki takım, Van’da devam eden turnuvada rakiplerine gol yağdırıyor. 2010 doğumlu futbolculardan oluşan takım, ilk maçında Mardin ekibini 30 ve ikinci sınavında da Van Erciş ekibini 50 yenerek şampiyonluk için büyük avantaj elde etti. DSİ Diyarbakır Bölge Müdür Mahir Arslan, alt yapıya verdikleri önem ve yapılan yatırımların semeresini almaya devam ettiklerini belirterek kurum olarak çalışmalara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler