Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burak EMEKSerdar SUNAR/DİYARBAKIR, (DHA)DİYARBAKIR'da kırmızı ışık ihlali yaptığı belirtilen otomobil, kavşakta işçi servisine çarptı. 4 kişinin yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kaza, saat 15.30 sıralarında DiyarbakırElazığ karayolu Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde meydana geldi. Yanında eşi ve çocuğu bulunan sürücünün kullandığı 23 ABY 573 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta geçince kavşaktan dönmeye çalışan plakası ve sürücüsü belirlenemeyen işçi servisine çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü ile servisteki 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Bu sırada panik yaşayan otomobil sürücüsünün eşi ve çocuğunu sağlık ekipleri sakinleştirdi.

        Kaza nedeniyle bir süre trafiğin tek şeritten sağlandığı karayolunda ulaşım, araçların kaldırılmasının ardından yeniden normale döndü.

        Bu arada kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.FOTOGRAFLIDHA-Güvenlik Türkiye-Diyarbakır Burak EMEK

        2021-08-18 17:15:17

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler