Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serdar SUNAR/ DİYARBAKIR, (DHA)GÜNEYDOĞU için sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği uyarısı yapılırken, Diyarbakırlı çocuklar Anzele süs havuzunda serinlemeye çalıştı.

        Meteoroloji 15'inci Bölge Müdürlüğü; Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Batman ve Şırnak'ta sıcaklıkların 42 dereceye kadar yükselebileceği uyarısında bulundu. Bugün hava sıcaklığının 39 derece olduğu Diyarbakır'da çocuklar, serinlemek için tarihi Sur ilçesindeki Anzele süs havuzuna gitti. Havuzda yüzen ve oyun oynayan çocuklar, korona nedeniyle evde çok sıkıldıklarını da söyledi. Diyarbakır Valiliği de halka güneş çarpmasına karşı 'serin noktaları tercih edin' uyarısı yaptı.DHA-Genel Türkiye-Diyarbakır Şeyhmus ÇAKAN, Serdar SUNAR

        2021-08-26 13:03:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler