Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi ile Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Mizgin Güneş öncülüğünde tüm dünyada gerçekleşen ErasmusDays etkinlikleri için stand açıldı.

        Sur ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi ile Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Mizgin Güneş öncülüğünde tüm dünyada gerçekleşen ErasmusDays etkinlikleri için vatandaşı bilgilendirmek ve bu projeye yönlendirmek için Diyarbakır Ulucamii önünde stand açıldı.

        Erasmus+Programı ‘nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü arttırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmustan+’dan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizinde katılımıyla Ekim ayı içerisinde Erasmus günleri (EramusDays) etkinlikleri düzenlenmekte bu projlerin yaygınlaştırılması ve görünürlüğünün artması için Sur Belediyesi Ulu Camii önünde stand açtı. Projeye katılmak isteyen vatandaşlar Ulu Camii önündeki EramusDays tanıtım standından bilgi alabilirler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler