Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emrah KIZIL/ERGANİ (Diyarbakır), (DHA)DİYARBAKIR'ın Ergani ilçesinde kar yağışı nedeniyle kapanan yolda mahsur kalan 2 yolcu otobüsündeki 80 kişi, belediye ekiplerince kurtarıldı.

        DiyarbakırElazığ kara yolunda dün gece etkisini artıran kar yağışı nedeniyle 2 yolcu otobüsü, Ergani ilçesi yakınlarında mahsur kaldı. İhbar üzerine bölgeye Ergani Belediyesi ekipleri sevk edildi. Otobüslerde bulunan toplam 80 kişinin yeme-içme ve konaklama ihtiyaçları giderildi. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, bölgedeki yoğun kar yağışı ve ardından oluşan buzlanma nedeniyle mahsur kalan yolcuların belediye tarafından misafir edildiğini söyledi. Otobüs şoförleri ve yolcular da ekiplere teşekkür etti.DHA-Genel Türkiye-Diyarbakır / Ergani Emrah KIZIL

        2022-01-24 10:44:28

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler