Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

        Kulp ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı. Köy yollarının açılması için başlatılan çalışmalar devam edilirken, iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ile birlikte köy okullarında ve taşımalı eğitim gören öğrencileri kapsayacak şekilde eğitime 1 gün ara verildi. Kulp ilçe milli eğitim müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Etkili olan yoğun kar yağışı dolayısıyla ilçedeki tüm okullarımız ve taşımalı eğitim gören öğrencilerimizi kapsayacak şekilde 14 Mart Pazartesi günü için eğitime 1 gün süre ile ara verilmiştir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler