Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da polisin "Dur" ihtarına uymayıp otomobille kaçan iki zanlı kovalamaca sonucu yakalandı.

        Edinilen bilgilere göre, yapılan bir ihbar üzerine Kurtuluş Mahallesi Güneş Caddesinde üzerinde Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, şüpheli otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan şüpheliler, yaşanan kovalamacanın ardından otomobili bırakıp koşarak kaçtı. Kovalamaca sonucu şüpheliler, izlerini kaybetmeden yakalandı.

        Şüpheliler, M.İ (31) ve V.A (19), uyuşturucu madde imalatı ve torbacılık yapan sokak satıcıları olduğu öğrenildi. Şüphelilerin üstlerinde yapılan aramada 30 gram uyuşturucu madde ve bir adet tabanca ele geçirildi.

        Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Bismil Adalet Sarayına sevk edilen şüpheliler M.İ.(31) ve V.A.(19) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler