Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’da yaptığı insani yardımlarla tanınan “Dermanbaba” lakaplı hayırsever Yılmaz Acu, Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

        Diyarbakır’ın Bağlar, Yenişehir, Kayapınar ve Sur ilçesinde oturan ihtiyaç sahibi, fakir, yetim ve yardıma muhtaç aileleri tespit eden Acu, motosikleti ile onlara hayırseverlerden aldığı gıda kolileri, nakit ve gıda kartlarını dağıtarak destekte bulunuyor. Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu ve bu nedenle herkesin ihtiyaç sahiplerine el uzatması gerektiğini belirten Acu, “Ramazan ayı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın toplum hayatında yoğunluk kazandığı, ibadet hayatımızın zenginleştiği bir aydır. Diyarbakır’da gerek hastalar olsun, gerek dul ve yetimler olsun, gerek ihtiyaç sahibi vatandaşlar olsun mücadele ediyorum. Yılın her günü hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmak için mücadele veriyorum. İhtiyaç sahibi, fakir, yetim ve yardıma muhtaç ailelere bizzat motosikletim ile götürüp teslim ediyor, onların hayır dualarını alıyorum. Buna vesile olan tüm hayırseverlere sonsuz minnettarım” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler