Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’da Asayiş ve Özel Hareket Şube Müdürlüklerince aranan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 5 firari hükümlü yakalandı.

        Alınan bilgilere göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerince 29 Nisan’da merkez Yenişehir ilçesinde aranan şahıslara yönelik hedef adreslere operasyon düzenledi.

        Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlar öğlen saatlerine kadar devam etti. Operasyonda, nitelikli yağma, nitelikli hırsızlık, resmi belgede sahtecilik ile uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçlarından haklarında 3 yıldan 19 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası mevcut 5 firari yakalandı.

        Operasyonda yapılan ev aramalarında 1 adet Rus yapımı 9x19 milim tabanca ile çok sayıda fişek ele geçirildi. Yakalanan firarilerin ise cezaevine sevk edildikleri öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler