Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Döviz Dolar ne kadar? 9 Ekim dolar kuru! - Döviz Haberleri

        Türkiye ile ABD arasında yaşanan vize krizinden piyasalar da etkilendi. Yaşanan diplomatik krizle birlikte vatandaşlar da merakla "dolar fiyatları ne kadar oldu?" "dolar kaç TL" ve "dolar bugün ne kadar?" aramalarını internet üzerinden yapmaya başladı. PekiDolar ne kadar? Dolar kaç TL? İşte 9 Ekim dolar fiyatları ve döviz/dolar kuru...

        DOLAR NE KADAR OLDU?

        Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Türkiye'ye karşı aldığı vize kararına Türkiye'den de aynı şekilde karşılık verildi ve iki ülke arasında bir vize sorunu yaşanmaya başladı. Yaşanan bu krizle birlikte piyasalar da hareketlendi ve iki ülkenin açıklamalaarı doğrultusunda tepki gösterdi.

        REKLAM

        Yaşanan diplomatik gelişmelerle birlikte dolar ABD'nin vize kararına ilk tepki olarak Asya'daki işlemlerde 3.67 TL seviyesine çıkarken, gece yarısında Bloomberg Endeksi'ne göre 3.85 TL'ye kadar tırmandı.

        Daha sonra Asya piyasalarının açılması ile doların değer kaybettiği izlenirken, sabah saatlerinde 3.71 TL seviyelerinden işlem gördü. dolar saat 10.30 itibariyle de 3.68-3.69 TL bandında dengelendi.

        Dolarda yaşanan bu gelişme, Cuma günü ile kıyaslandığında yüzde 2'lik bir değer artışı olarak gözlemlendi.

        1 DOLAR KAÇ LİRA OLDU? 1 EURO KAÇ LİRA OLDU? BORSADA SON DURUM İÇİN TIKLAYINIZ
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ