Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Dudak iziniz sizi anlatıyor! İşte dudak izine göre karakter analizi
        1

        ÜÇGEN

        Eğer dudak izinizin üç belirgin noktası varsa büyük olasılıkla bir öğretmen veya başarılı bir yaşam koçu gibi başkalarının başarıya ulaşmasına yardımcı olmayı seviyorsunuz ve arkadaşlarınızın parlamasına yardım etmekte iyisiniz.

        2

        DİKDÖRTGEN/KARE

        Eğer dudak iziniz kutuyu andırıyorsa en yakın arkadaşınız haklı olarak sorunlarını çözerken sizi örnek alıyor olabilir. Pratik ve gerçekçisiniz.

        3

        DALGALI

        Eğer üst ve alt dudaklarınız dalgalı görünüme sahipse büyük ihtimalle yaratıcısınız ve alışılanın dışında düşünmeyi seviyorsunuz. Tüm ilişkilerinizde sizi gerçekten anlayan insanları bulmak sizin için çok önemli.

        4

        ELMAS

        Eğer alt ve üst dudaklarınızda ve ağız kenarlarınızda birer nokta oluştuysa cıvıl cıvıl olan kişiliğiniz sizi diğer insanlar için çekici kılıyor. Büyük olasılıkla kalabalık arkadaş gruplarıyla takılmayı seviyorsunuz ve herkesle çok yakın arkadaşsınız. Parıltınızı başkalarıyla paylaşmak sizin için öncelik.

        5

        OVAL/YUVARLAK

        Eğer ağız kenarlarınızda herhangi bir iz yok ise büyük ihtimalle arkadaş grubunuzun diplomatısınız ve olaylara herkesin bakış açısından bakmaya çalışıyorsunuz. Planların hiçbir zorlukla karşılaşmadan gelişmesini ve başkalarını cedaretlendirmeyi seviyorsunuz.

        6

        KAYNAK: COSMOPOLİTAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ