Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Ortadoğu "Yemen'i bombalayan pilotlara benden Bentley!"

        HABERTURK.COM / DIŞ HABERLER

        Suudi Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Alwaleed Bin Talal, Yemen'de Husilere karşı gerçekleştirilen hava saldırılarına katkıda bulunacak pilotlar için oldukça pahalı bir vaatte bulundu.

        İngiliz gazetesi Daily Mail'de yer alan habere göre Prens Talal, hava saldırılarına katılan 100 savaş pilotuna, harekatın sona ermemesi için bedava lüks araba vereceğini söyledi.

        International Business Times'ın haberine göre konuyu resmi Twitter hesabından duyuran Prens, daha sonra bu tiviti sildi. Mesajında ise 'Operasyona katılan Suudi pilotlarımıza 100 Bentley araba hediye etmekten gurur duyacağım' yazdığı iddia edildi.

        Suudi Arabistan'ın kurucusu Ibn Saud'un torunu olan 60 yaşındaki Bin Talal, dünyanın en zengin insanlarından biri... Tahmini serveti 23 milyar dolar olarak tahmin edilen prensin Londra'da bulunan Savoy Otel, Apple, Citigroup ve News Corp'ta yatırımları olduğu biliniyor.

        Prens Bin Talal, 2013 yılında Forbes dergisinin kendisine ait servetini küçük görerek dünyanın en zenginleri listesinde 26. sıraya koymasına tepki olarak, Suudi futbol takımı kadrosuna 25 Bentley araç hediye etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ