Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya 10 yerinden bıçaklanan kadın çıplak halde ormanda bulundu

        Kıbrıs'ta ormanlık alanda bir kadın cesedi bulundu. Cesedin 6 Aralık 1983 Rusya doğumlu Olesya Kupriyanova'ya ait olduğu ortaya çıktı.

        Kıbrıs Postası Gazetesi'nin haberine göre olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 32 yaşındaki kadının 6 veya 7 Aralık’ta öldürülmüş olabileceğini düşünüyor. Kupriyanova’nın Küçükerenköy’deki evinde de kan izlerine rastlayan polis, kadının eşi tarafından evde öldürüldükten sonra, ormanlık alana atıldığını ve daha sonra kocasının ülke dışına çıktığına inanıyor.

        Ceset önceki gün öğle saatlerinde Esentepe-Alevkayası arasındaki ormanlık alanda bulunmuştu.

        Olay yerine giden polis ekipleri, ilk incelemelerinde çıplak halde olan ve çarşafa sarıldıktan sonra çöp poşeti giydirilen genç kadının vücudunun çeşitli yerlerinden 10 kez bıçaklandığını, bunlardan 3-4 tanesinin çok derin olduğunu belirledi. Ceset, otopsi ve ileri işlemler için Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Genç kadının kimliği ise ancak akşam saatlerinde belirlenebildi.

        Kadının vücudunda 17 delici-kesici alet izi tespit edildiğini açıkladı. Olay mahallinde görevli doktor tarafından yapılan ilk muayenede, maktulün göğüs kısmında delici kesici alet izlerine rastlanmıştı.

        Kıbrıs polisinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ