Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Türk döner ustası Neo-nazileri püskürttü!

        Almanya’da son aylarda mültecilere yönelik saldırı ve tacizler arttı. Neo-Nazi olarak isimlendirilen ırkçı Almanlar, Köln’de yeni yıl kutlamaları sırasında yaşanan taciz, saldırı ve hırsızlık olayları sonrası mültecilere yönelik saldırılarını artırdı. Son olay Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz şehrinde meydana geldi. Ancak Neo-Nazilerin saldırı planı bir Türk’e takıldı.

        Önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Tunuslu olduğu öğrenilen bir göçmeni 3 Alman genci bir caddede kıstırdı. Siyah giyimli Almanları gören göçmen ise cadde üzerinde bulunan bir dönerci dükkanına sığındı. Dönerciye kaçan ve önce sözlü sonrasında ise fiziki saldırıya maruz kalan göçmeninin yardımına ise dükkanda görevli Türk döner ustası yeşişti.

        DÖNER TABAĞIYLA DÖVDÜ!

        Almanları dükkandan çıkmaları konusunda uyaran Türk usta olumsuz yanıt vermeleri ve göçmene saldırmaları üzerine karşı koydu. Döner ustası eline geçirdiği döner tabağıyla Neo-Nazileri püskürttü. 3 Alman’a birden tek başına direnen Türk, daha sonra iş yerindeki tabure ile Almanları kovdu. Tüm bu yaşananlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ