Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Çamaşır makinasına giren 33 milyon sterlin'in fotoğrafını yayınladı!

        Daily Mail gazetesinin ele geçirdiği loto bileti fotoğrafında ikramiyeyi kazanan 6 numara açıkça görülüyor ancak biletin gerçek olduğunu kanıtlamakta kullanılan barkodun neredeyse tamamen aşındığı belli oluyor. Ayrıca biletin üzerindeki tarihin ve çekiliş numaralarının da suyun neden olduğu hasar sonucu okunamaz hale geldiği görülüyor.

        DAHA ÖNCE DE YAPTI İDDİASI

        Hinte’nin bu fotoğrafı Cuma günü loto çekilişlerinden sorumlu olan Camelot şirketine gönderdiği ve şu anda şirketin ona parayı verip vermeyeceğini öğrenmeyi beklediği açıklandı.

        Ancak Hinte ile ilgili detaylar basına yansıdıkça iki çocuk annesi kadının loto bileti ile ilgili yetkililere anlattığı hikaye ile ilgili şüpheler ortaya çıkmaya başladı.

        Worchester’da yaşayan Hinte’nin eski bir arkadaşı Sun gazetesine yaptığı açıklamada “Hinte bundan önce de zarar görmüş bir kazı kazan kartını yolda su birikintisine düşürdüğünü söylemiş ve 200 sterlin ikramiye almıştı” dedi.

        Bu iddialar Hinte’nin loto bileti ile ilgili de sahtekârlık yapıyor olabileceğinin iddia edilmesine neden oldu.

        Ancak Hinte Facebook üzerinden yaptığı açıklamada kendini savundu. Hinte'nin “Hiçbir zaman çıkıp ‘ben Loto’yu kazandım’ demedim. Elimdeki bilette kazanan numaralar bulunuyor dedim” yazması da kafaları karıştırdı.

        Camelot yetkilileri ise bile bile hakları olmayan bir ikramiyeyi almaya çalışan kişilerin dolandırıcılıkla yargılanacağını belirtti ve bu suçun cezasının 10 yıla kadar hapis olduğuna da dikkat çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ