Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avusturya'da konserde tartışan adam dehşet saçtı: 3 ölü, 11 yaralı

        Avusturya'nın Vorarlberg eyaletindeki bir konserde 27 yaşındaki bir adamın kız arkadaşıyla tartışması büyüdü. Kavga sonrası olay yerinden ayrılan vatandaş, belli bir süre sonra silahla geri dönerek dehşet saçtı. 2 kişinin öldüğü, 11 kişinin ise yaralandığı olay sonrası silahlı saldırgan intihar etti.

        Polisin verdiği bilgiye göre dün gece, Vorarlberg eyaletinin Nenzing şehrindeki bir konserde 27 yaşındaki bir adam ile yanındaki kız arkadaşı arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kadının arkadaşlarının katılmasıyla tartışmanın kavgaya dönüştüğü; ancak güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle olayın sonlandırıldığı, adamın ise konser yerinden ayrıldığı ifade edildi. Yerel saatle 03.00 sıralarında olay yerine silahla dönen adamın, konser yerine rastgele ateş açması sonucu 2 kişinin öldüğü, 11 kişinin ise yaralandığı aktarıldı. Daha sonra ise saldırganın intihar ettiği bildirildi.

        Öte yandan olay sırasında konser yerinde 150 kişinin bulunduğu açıklandı. Saldırıda yaralananların hastaneye tedavi edilmek üzere kaldırıldığı belirtildi.

        Olayla ilgili soruşturmanın ise başlatıldığı duyuruldu.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ