Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diplomasi G20 ve BM zirvelerinde değişmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu
        1

        ABD'nin New York kentinde düzenlenen 71'inci Birleşmiş Milletler (BM) zirvesi başladı. Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki bir heyetle zirveye katıldı.

        2

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Zirvesi'nde ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile kısa bir görüşme yaptı. Görüşmeden yansıyan karenin, Eylül ayı başında Çin'de düzenlenen G20 Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile yaptığı görüşmeyle benzerlik taşıması dikkat çekti.

        3

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün BM Genel Kurulu'nda konuştu.

        7

        KERRY, ERDOĞAN'A BİLGİ VERDİ

        Bu sırada üst düzey isimlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilgisi yoğun olurken bir ara ABD Dışişleri Bakanı John Kerry de bu isimlerin arasına katıldı. Kerry'nin Suriye'de bozulan ateşkese ilişkin Erdoğan'a bilgi verdiği bildirildi.

        8

        G20'DE BENZER KARE

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 Eylül'de Çin'de düzenlenen G20 Zirvesi'ne katılmıştı. Erdoğan burada Japonya Başbakanı Shinzo Abe'yle de kısa süre görüşmüştü. Erdoğan'ın Abe ile yaptığı görüşmeden yansıyan karelerin Kerry ile benzerlik taşıması dikkatlerden kaçmadı.

        9

        G20 Zirvesi sonunda çekilen aile fotoğrafında ABD Başkanı Barack Obama'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in konuşmasını izlemesi de çok konuşulmuştu. (HABERTURK.COM)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ