-
Dünya, ABD'de başkanlık seçimlerine damgasını vuran Hillary Clinton'ın e-posta skandalını konuşurken, bir skandal da Güney Kore'de yaşanıyor.
-
Güney Kore Devlet Başkanı Park Geun-hye, 2012'deki başkanlık seçimleri öncesinde resmi devlet belgelerini bir arkadaşına sızdırmakla suçlanıyor.
-
Park, yaptığı açıklamada olayı kabul ederken; başkanlık seçimleri için arkadaşından danışmanlık hizmeti aldığını ve belgeleri de arkadaşının fikrini almak için yolladığını söyledi.
-
Çok üzgün olduğunun altını çizen Park, "Çok şaşkınım ve böylesi bir endişeye yol açtığım için kalbim kırılmış durumda. Bunu tamamen iyi niyetle yaptım ve belgeleri göndermeden önce dikkatlice gözden geçirdim." şeklinde konuştu.
-
Güney Kore'de büyük yankı uyandıran skandalın ardından, binlerce insan sokağa çıkarak Park'ın istifasını istedi.
-
Son Dakika
-
Canlı Yayın
-
Keşfet
- Gündem
- Ekonomi
-
Dünya
- Spor
- Magazin
-
Gastro
-
Kadın
- Sağlık
-
Yazarlar
-
Yaşam
-
Çocuk
- Teknoloji
-
Kültür Sanat
-
Röportajlar
-
Kısayol
-
Grafik Haber
- Galeri
- Video
- Akıl Oyunları
-
Yerel Haberler
- Servisler
- Portallar
-
Hafta Sonu
- 7x24
-
Vefat
-
Künye
Copyright © 2020 - Tüm hakları saklıdır.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
YORUMLAR