Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Robert Kelly'nin ailesi hep birlikte yayına katıldı

        BBC ile canlı yayında yaptığı röportaj sırasında çocuklarının bir anda odaya girmesiyle dünyanın gündemine oturan Profesör Robert Kelly, bu kez ailesiyle birlikte yayına katılarak o günü anlattı.

        Kendilerini bir anda dünyanın en ünlü ailesi haline getiren yayın sırasında Kelly, Güney Kore'de yaşanan son gelişmeler hakkında konuşuyordu. Bu esnada Kelly'nin Marion adlı kızı dans ederek odaya girmişti. Ardından oğlu James, bebek arabasıyla arkadan belirmişti.

        Kelly'nin eşi Jung-a-Kim ise odaya koşarak girip çocukları telaşla odadan çıkarmıştı.

        Bu görüntülerin ardından Kelly ve ailesi, tüm dünyanın gündemine oturmuş, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline gelmişti.

        Bu sefer BBC'nin yayınına ailesiyle birlikte katılan Kelly, Seul'deki evlerinden yaptığı bağlantıda o gün yaşananları ve sonrasını anlattı.

        Kelly, "Sadece eşimin bunu görüp, bir şekilde onları odadan çıkarmanın yolunu bulmasını umut ediyordum" dedi.

        REKLAM

        Dans ederek içeri giren kızı Marion'un oturup bir kitap okumasını umduğunu da söyleyen Kelly, küçük oğlunun da içeri girmesiyle tüm umutlarının suya düştüğünü belirtti.

        Kelly o dakikadan sonra BBC'nin yayını bitirmesini umduğunu ve ifadesini bozmadan devam etmeye çalıştığını ifade etti.

        Öte yandan Kelly, yayın bittikten sonraki ilk dakikalarda BBC'nin bir daha kendisini aramayacağını düşündüğünü de sözlerine ekledi. Kelly, "Aramızdaki yayın ilişkisini mahvettiğimizi düşündüm." dedi.

        'DADI TARTIŞMASI'YLA İLGİLİ KONUŞTULAR

        Kelly ve eşi, kendilerine yüzlerce e-posta geldiğini belirtirken, ilk başta çok endişelendiklerini fakat sonra bu olaya çok güldüklerini anlattı.

        Kelly'nin eşi Jung-a-Kim, birçok insanın kendisini çocukların dadısı sanmasıyla ilgili olarak, bununla ilgili pek konuşmadıklarını ve insanların sadece videonun keyfini sürmesini istediğini söyledi.

        Kelly ise bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ