Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Sosyal medya, Merkel'in Ivanka Trump'a bakışlarını konuşuyor
        1

        Almanya Başbakanı Angela Merkel'in ABD Başkanı Donald Trump'la gerçekleştirdiği görüşmenin yankıları sürerken, Beyaz Saray'da düzenlenen toplantıdan gelen kareler, sosyal medya kullanıcılarının kıskacına takıldı.

        2

        Merkel'in 'El sıkışmak ister misiniz?' sorusuna Trump'ın kayıtsız kalması üzerine yaşanan 'garip' anlar bir yana, sosyal medya Merkel'in Ivanka Trump'a attığı bakışları da konuşmaya başladı.

        3

        Trump yönetiminde resmi bir unvanı olmayan ABD Başkanı'nın kızı Ivanka Trump, Beyaz Saray'da gerçekleşen ve Merkel ile Trump da dahil ABD'nin iş dünyası liderlerinin katıldığı toplantıda hazır bulundu.

        4

        Toplantıda esnasında Merkel'in, Ivanka Trump'a attığı bakışlar sosyal medyada çok konuşuldu.

        5

        Merkel'in Trump'a bakışı için Twitter'da, "Merkel'in 'Sen neden bu toplantıdasın' bakışını artık biliyoruz", "Merkel'in, hepimizin merak ettiği soruyu soran bakışları", "Merkel: Burada ne yapıyorsun" şeklinde yorumlar yapıldı.

        6

        Öte yandan dış basında yer alan haberlerde, Merkel'in kimyadan doktorası olduğu ve akıcı Rusça konuştuğu hatırlatıldı.

        7

        Ivanka Trump bundan önce bir kez daha Beyaz Saray toplantısına katılmıştı. Şubat'ta düzenlenen toplantıda bu sefer de Trump'ın Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya bakışları çok konuşulmuştu.

        8

        Sosyal medyada konuşulan bir başka konu ise Ivanka Trump'ın giydiği kıyafet oldu. Kullanıcılar, Ivanka Trump'ın kıyafetini Star Trek filminden Yıldız Donanması'nın üniformasına benzetti.

        9