Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika ABD'nin konuştuğu 'kedicik' davası! 205 yıl hapsi isteniyor...

        ABD, ilginç bir rehin alma davasını tartışıyor. İddiaya göre, mankenlik yaptıracağı vaadiyle kandırdığı 8 kadını rehin tutan 33 yaşındaki Kendric Roberts 205 yıl hapis cezasıyla yargılanıyor.

        NBC'de yer alan haberde, insan kaçakçılığı ile suçlanan Roberts'in, internette tanıştığı 19-22 yaş arası kadınları Atlanta'da 1 milyon dolarlık ev kiraladığını ve onlara modellik yaptırabileceğini söyleyerek kandırdığı iddia edildi.

        Kadınlarla buluşup tanıştıktan sonra, onları bir striptiz kulübünde çalışmaya zorladığı belirtilen Roberts'in, 'elmas kedicikler' diye bahsettiği 8 kadını kaçmaları halinde öldürmek veya sakat bırakmakla tehdit ettiği bildirildi.

        Çete üyesi olduğu belirtilen Roberts'in avukatı ise müvekkili ile ilgili suçlamaları reddetti. Roberts için 'fakir adamların Hugh Hefner'i'(Playboy dergisinin sahibi) ifadesini kullanan avukat, "Eğer tehdit edildiyseniz, günden güne neden terk etmediniz? Kadınlardan birisi annesiyle beraber tatile gitmiş ve müvekkilim bunun için 1000 dolar ödemiş. Bu zorla tutulan birine yapılacak bir ödeme değil." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Roberts'in insan kaçakçılığı, zorla alıkoyma ve ateşli silah bulundurma gibi suçlamalarla karşı karşıya olduğu ve 205 yıl hapis cezası istendiği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ